Een kunstgebit op implantaten


Een kunstgebit op implantaten

Een conventionele (gewone) prothese in de onderkaak geeft vaak problemen. Deze zit los, en doet soms pijn.

Wanneer u implantaten (kunstwortels) zou laten aanbrengen, krijgt u een prothese die vast zit, waar geen (weinig) voedsel onder komt, u krijgt kauw kracht terug en uw kaak zal niet meer slinken.

 

Hoe krijg ik een kunstgebit op implantaten

Als u nu al implantaten heeft kunt u een afspraak maken bij Dental Artists voor een nieuwe prothese die op uw implantaten past. Ook kunnen wij een verouderde onderstructuur vervangen.

Wanneer u nog geen implantaten heeft en deze wenst, neemt Dental Artists u alle zorgen uit handen. Wij doen de aanvraag bij de verzekering en maken voor u een afspraak bij de kaakchirurg. Daarna zien wij u terug om de prothese aan te meten. Bij Dental Artists gaan we voor een perfect en natuurlijk resultaat. Samen met u maken wij voor u een prothese naar wens. We zijn pas tevreden als u weer als vanouds kunt praten, eten en lachen!

 

Wat kost een kunstgebit op implantaten

Implantaten en de daarbij behorende prothese en kliksysteem zit in de basisverzekering, u dient zelf vanaf 2017 10% hierover zelf te betalen. Bij de meeste aanvullende verzekeringen wordt de dit vrijwel volledig vergoed. Dental Artists declareert direct bij elke zorgverzekeraar.